The smart Trick of بیماری زونا نظرات That No One is Discussing
The smart Trick of بیماری زونا نظرات That No One is Discussing
Blog Article
کمیسر حقوق بشر سازمان ملل میگوید قحطی غزه میتواند جنایت جنگی باشد
سلام همسرم دوهفته پیش به زونا مبتلا شد که به پزشک متخصص عفونی مراجعه و دارو مصرف کرد ولی بعد دو هفته امروز دچار بی حالی و ضعیف شدید شدن آیا به خاطر زونا طبیعی است یا باید به پزشک مراجعه کنیم لطفاً راهنمایی کنید
نوزادان و افرادی که دچار آبله مرغان فعال هستند و نیز بیمارانی که از ضعف سیستم ایمنی بدن رنج میبرند، از جمله بیماران سرطانی، افرادی هستند که بیشترین خطر انتقال بیماری زونا در مورد آنها وجود دارد. در موارد نادری ممکن است بیماران مبتلا به زونا به خاطر جلوگیری از خطر انتقال آن به نوزادان و بیماران سرطانی، در بیمارستان بستری شوند.
داروهای ضد ویروس، در صورتی که ظرف یک تا سه روز بعد از شروع علائم زونا مصرف شوند، میتوانند در کاهش درد و طول دوره علائم بیماری تأثیر داشته باشند. آسیکلوویر ۸۰۰ میلیگرم، دارویی است که اغلب برای زونا تجویز میشود و باید به مدت ۷ روز و هر روز ۵ بار مصرف شود.
ویروس زونا فقط تا زمانی فعال است که تاول برای اولین بار خشک میشود. به عبارت دیگر انتقال قبل از ایجاد تاول و بعد از تشکیل پوسته امکانپذیر نیست.
● زونا معمولاً در یک طرف بدن، اغلب در کمر، پشت یا سینه ایجاد میشود.
حال شما با تكه ای پارچه تمیز، خمیر را به آرامی روی ناحیه مجروح بمالید، خمیر را چندین بار در روز به كار برید.
بیماری زونا غالباً افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند را درگیر میسازد.
واکنش محمد صدر به لایحه عفاف و حجاب: ایدههای ضد اسلام توسط برخی افراد تندرو که عقل کامل ندارند به نظام تحمیل میشود
جلالی: گل محمدی گزینه اول هدایت تیم امید است اما موانعی وجود دارد
البته این عارضه به احتمال ۵۰% به طور کامل بهبود پیدا خواهد کرد، اما تقریباً در تمامی موارد ایا بیماری زونا خطرناکه میتوان انتظار داشت که تا حدودی بهبود پیدا کند.
کشیدن دستمال پارچهای خیس روی تاولها باعث تسکین میشود. بدیهی است در این شرایط باید حوله و لباسهای خود را از دسترس دیگر افراد دور نگه دارید زیرا ترشحات داخل تاولها می تواند باعث انتقال بیماری به فرد دیگر شود.
ویروس عامل زونا میتواند از شخص بیمار به افراد دیگر منتقل شود، اما این ویروس در افراد سالم فقط میتواند بیماری آبله مرغان ایجاد کند و آن هم در صورتی که فرد گیرنده ویروس در کودکی به بیماری آبله مرغان مبتلا نشده باشد. در واقع، شدت واگیر بیماری زونا بسیار کمتر از آبله مرغان است. افرادی که دچار زونا میشوند، فقط در صورتی میتوانند این ویروس را به دیگران منتقل کنند که تاولهای فعال زونا بر روی پوست آنها شکافته شود و شخصی که قبلاً هیچ گاه آبله مرغان نگرفته و یا در حال حاضر درگیر این بیماری است، در نزدیکی آنان حضور داشته باشد.
رویای چشمان رنگی به حقیقت میپیوندد؛ بررسی روشهای جراحی تغییر رنگ چشم